14.12.07

"ΖΗΤΙΑΝΙΕΣ" ΕΠΩΝΥΜΩΝ - φορέων εξουσίας και πλούτου ΓΙΑ ΤΟ ΒΟΗΘΗΜΑ ΤΟΥ ΛΑΤΣΗ

  1. Ποιοι δημοτικοί σύμβουλοι Πύργου εισέπραξαν από τον Λάτση το βοήθημα για τους πυρόπληκτους φοιτητές, για λογαριασμό τωνν γιών τους, ενώ δεν είναι κάτοικοι πυρόπληκτου δημοτικού διαμερίσματος;(όποιος ενδιαφέρεται ας μπει εδώ να δει: http://www.latsis-scholarships.gr/uploads/dikaioyxoi2007-08.pdf)
  2. Ποιος μεγαλοεκδότης εισέπραξε από τον Λάτση το βοήθημα για τους πυρόπληκτους φοιτητές, για λογαριασμό του γιου του, ενώ δεν είναι κάτοικος πυρόπληκτου δημοτικού διαμερίσματος; (όποιος ενδιαφέρεται ας μπει εδώ να δει: http://www.latsis-scholarships.gr/uploads/dikaioyxoi2007-08.pdf)
  3. Ποια αρχή τους έδωσε τη σχετική «ψευδή βεβαίωση»;
  4. Γιατί ο Λάτσης τους έδωσε τα χρήματα, ενώ είναι σε όλους γνωστή η κατοικία τους (αφού είναι επώνυμοι και οι «ρουφιάνοι» πάντα καιροφυλακτούν…) και ύστερα τους «εκθέτει» δίνοντας τα ονόματά τους στη δημοσιότητα; (http://www.latsis-scholarships.gr/uploads/dikaioyxoi2007-08. pdf)

ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΙΓΟΤΑΝ ΚΑΡΦΙ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠ ΤΟ ΛΑΤΣΗ
ΑΝ
δεν ήξερα ότι τις δωρεές των καπιταλιστών τις πληρώνουμε εμείς αφού γίνονται φοροαπαλλαγές τους
ΚΑΙ ΑΝ
δεν ήξερα ότι αυτοί οι ..."εκτεθειμένοι" εισπράχτορες του 4χίλιαρου σήμερα,
θα είναι -γελοιοποιημένοι και εξαγορασμένοι- όλο και πιο δουλικοί στο γαμημένο μέλλον

(κάντε κλικ στον τίτλο, για να δείτε όλους τους..."δικαιούχους" στην επίσημη ιστοσελίδα του Ιδρύματος Λάτση....ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΜΑΥΡΟΠΙΝΑΚΑ ΔΗΛΑΔΗ... ΕΚΕΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΠΟΝΕΣΕΤΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ..."ΑΠΟΡΟΥΣ"...ΠΛΟΥΤΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ
γνωστότατους μονιμους κάτοικους Πύργου
ΝΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΧΩΡΙΩΝ ...
στα οποία ανάθεμα κι αν εχουν πάει ποτέ τα παιδιά τους,
έστω σχολική εκδρομή...)

Δεν υπάρχουν σχόλια: