4.7.11

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕ ΤΣΟΠΑΝΗ ή ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ;


Οι «Αγανακτισμένοι Πολίτες Πύργου», φτάσαμε τις 40 ημέρες αγωνιστικής παρουσίας στις πλατείες αλλά κι εκεί που ο αγώνας το απαιτούσε (πορεία στα βουλευτικά γραφεία, ΟΣΕ, Αρχαία Ολυμπία και Δημαρχείο Πύργου...), γιατί αποφασίσαμε ότι η αξιοπρέπεια των πολιτών και της πατρίδας, επιβάλει δράσεις και παρεμβάσεις παντού, για να μη γίνει και η πλατεία ένας άλλος καναπές...

...Παρακολουθούμε με θυμό και οργή μια κακότεχνη προσπάθεια του κόμματος των φίλων των κατακτητών της πατρίδας μας, να μας «προσεγγίσει», να μας «ερμηνεύσει», να μας «κρίνει» και τελικά να μας διαστρεβλώσει και συκοφαντήσει με όρους ΟΠΑΔΟΥ ΜΠΑ-ΤΣΟΚ!!!Οι συνεχείς αναφορές τους σε ένα φίλο που μετέχει με όλες του τις δυνάμεις στον κοινό αγώνα για «ψωμί και αξιοπρέπεια», ατομική αλλά και εθνική και η προσπάθειά τους να τον αναγορεύσουν σε αρχηγό μας απορρέουν ολοφάνερα από την νοοτροπία τους. Γιατί Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΒΑΤΩΝ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΤΣΟΠΑΝΗ!Προσποιούνται πως δεν καταλαβαίνουν ότι οι «αγανακτισμένοι» πολίτες προσβάλλονται με το να τους διορίζουν τσοπάνη, αυτοί που έχουν πάρει διαζύγιο με τη δημοκρατία!

Οι αγανακτισμένοι όχι μόνο δεν θέλουν και δεν έχουν «αρχηγό» αλλά ειδικά εδώ στον Πύργο με τη συνέλευσή τους αποφάσισαν από τις πρώτες μέρες στην Πλατεία Ιατρίδη, να μην εκλέξουν ούτε καν «συντονιστικό όργανο» και να λειτουργούν μόνο με βάση τις καθημερινές αποφάσεις της ΓΕΝΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ, σύμφωνα με τις αρχές της ΑΜΕΣΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!Ποια είναι η πραγματική αιτία για την επίθεση σε πρόσωπα; Ο λόγος που το τοπικό ΠΑΣΟΚ λειτουργεί γκανγκστερικά είναι ο φόβος που νιώθει για την λαϊκή αντίσταση που φουντώνει απέναντι στα μέτρα που παίρνει.

Η βία, οι απειλές και η στοχοποίηση ανθρώπων, πηγάζουν από την αδυναμία της κυβέρνησης να πείσει για τις επιλογές της, και έχουν στόχο να τρομοκρατήσουν όσους αντιστέκονται.

Το ΠΑΣΟΚ, και στην Ηλεία και κεντρικά, όσο περνούν οι μήνες, θυμίζει όλο και περισσότερο δικτατορικό καθεστώς. Το επόμενο βήμα θα είναι να μας απειλήσουν με ξερονήσια. Κανείς, όμως, δεν κάνει πίσω. Μας συσπειρώνουν.


Θέλουμε να καταγγείλουμε τις προσπάθειες εκφοβισμού και αποπροσανατολισμού μας, που γίνονται στα πλαίσια της τακτικής του τοπικού ΠΑΣΟΚ να προετοιμάσει το έδαφος για την κάθοδο των βουλευτών του τα Σαββατοκύριακα...ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΧΑΡΗ ΝΑ ΦΟΒΗΘΟΥΜΕ.

Είμαστε ποτάμι που θα τους καταπιεί. Γιατί η δύναμη του λόγου και των πράξεων μας, είναι σπόρος που θα φυτρώνει, είτε το θέλουν, είτε όχι.

ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΥΡΓΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: