14.2.08

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΚΟΥ !!!

Αφού το κάθε "καθιστό βουβάλι" και το κάθε "σάπιο βουνό" είναι σύνηθες (άρα και "νόμιμο") φαινόμενο στην αγκάλη της εξουσίας...
... είπα να θυμηθούμε πάλι την φυλακισμένη αγαπητικιά.

Χρόνια σου πολλά, ο Αγιος Βαλεντίνος, καρδιά μου!

Και για τα υπόλοιπα "κορίτσια", που χρόνια τώρα "αποκαθίστανται" επαγγελματικά με τα ίδια μέσα:
ΜΗΝ ΣΑΣ ΦΟΒΙΖΕΙ Η ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΗ, αφού ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ Η ΔΟΥΛΕΙΑ...καθώς λένε...

«Μαζεύεται» η Ζαχοπουλειάδα

Χτες αναμενόταν να δημοσιοποιηθούν (οι δημοσιογράφοι γνωρίζουν πως) οι καταθέσεις που δόθηκαν στον ανακριτή για την υπόθεση Ζαχόπουλου (Ανδριανός, Αγγέλου, Κλαδάς και σία), οπότε θα έχουμε τη σχετική αναζωπύρωση. Ομως, όλα δείχνουν ότι το σκάνδαλο Ζαχόπουλου «μαζεύεται» και δεν έχει πολλές «ουρές». Η κυβέρνηση θα υπομείνει στωικά και αυτό το μπαράζ, ποντάροντας στο χρόνο που όλα τα γιατρεύει. Εκείνο που σίγουρα δεν θα ησυχάσει είναι ο εκδοτικός πόλεμος.

«Κλειδί» στην υπόθεση είναι η «στεγανοποίηση» του Ζαχόπουλου, ο οποίος βρίσκεται σε… σίγουρα χέρια. Ο καθηγητής Χαρ. Ρούσσος, με την ίδια ευκολία που παρέδωσε τον ημιθανή Σάββα Ξηρό στα νύχια του Σύρου και του Διώτη, κρατά τώρα τον ανακριτή μακριά από τον Ζαχόπουλο. Ο Ζαχόπουλος θα καταθέσει στην ανάκριση μόνο όταν θα είναι απολύτως «έτοιμος». Οχι μόνο από ιατρική άποψη, αλλά και από πολιτική άποψη. Σε σίγουρα χέρια βρίσκεται και ένας άλλος άνθρωπος-κλειδί, ο Χρ. Νικουλιτσόπουλος. Ο άνθρωπος που έπρεπε να καταθέσει από την πρώτη στιγμή, μαζί με την Τσέκου, δεν κλήθηκε στην ανάκριση και όταν ήταν να κληθεί βρέθηκε σε δημόσια ψυχιατρική κλινική και στην ανάκριση πήγε ο δικηγόρος του για να πει πως ο εντολέας του δεν έχει διαπράξει καμιά αξιόποινη πράξη.

Ετσι, τώρα ο ανακριτής είναι υποχρεωμένος να ασκήσει συμπληρωματικές διώξεις με βάση το υλικό που έχει στα χέρια του, το οποίο αποδεικνύεται άνθρακες και όχι θησαυρός. Οπως όλα δείχνουν, ακόμα και να θέλει, δεν έχει δυνατότητα να φτάσει σε κατηγορίες κακουργηματικού επιπέδου. Οφείλει, όμως, να απαντήσει στο ερώτημα: με ποια στοιχεία έστειλε την Τσέκου στη φυλακή; Πώς θεμελίωσε κακουργηματική εκβίαση, χωρίς την κατάθεση του εκβιαζόμενου και χωρίς κανένα αποδεικτικό στοιχείο (λεφτά, κατάθεση);

Ο εκδοτικός πόλεμος, βέβαια, καλά κρατεί. Οι Λασκαρίδηδες θυμήθηκαν «ξαφνικά» να κάνουν αγωγή κατά του Μαυροτρύπα. Ο Ζούγκλας κατέβασε τους τόνους κατά του έως πρότινος συνεταίρου του και έχει αναλάβει εργολαβικά την αγιογράφηση του… Ζαχόπουλου. Οταν, όμως, καταλαγιάσει ο πολιτικός πόλεμος, θα καταλαγιάσει και ο εκδοτικός. Θα γίνουν οι συμφωνίες και θα μετρήσει ο καθένας τους κέρδη και ζημίες.
Μέχρι την επόμενη φορά…

http://www.eksegersi.gr/keimena9/zaxopouliada.htm
(ή κάντε κλικ στον τίτλο)

Δεν υπάρχουν σχόλια: