2.1.15

Καζαμίας Μάρσιπος 2015ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ: Στις ΓΟΥΡΝΕΣ των κομμάτων
Οι 312 υποψήφιοι για τις 7 θέσεις του ψηφοδελτίου ΣΥΡΙΖΑ Ηλείας συγκεντρώνουν μαζί 12.000.000 ψήφους και 156% τού εκλογικού σώματος.
Ο ΣΥΡΙΖΑ βγαίνει πρώτο κόμμα με 69%, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ δεύτερο με 17% και το ΚΚΕ 3ο με 12%... ΝΔ, Πασοκ, Ποτάμι, Γούρνα και λοιπά κόμματα έλαβαν το υπόλοιπο 2%...

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ: Σφράγισμα εκλογομαγειρείου Πύργου
Ο ΣΥΡΙΖΑ σχηματίζει κυβέρνηση και διαλύει -επιτέλους- την Οργάνωση Μελών του Πύργου, μετά την 1.669η αποτυχημένη απόπειρά της να κάνει μια συνέλευση με απαρτία.

ΜΑΡΤΙΟΣ: Απ' τον Φρόιντ στον Τατσόπουλο
Νεοεκλεγείς 65χρονος Βουλευτής του Σύριζα στην Ηλεία, πανευτυχής, δηλώνει ότι επιτέλους έβγαλε γκόμενα και φιλοδοξεί να ανακηρυχθεί σε Τατσόπουλο Νο2.
Στην θέση του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο Κυριάκος Μπίστας.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ: "Ντου, ντου... χάπατα παντού!"
Μετά την εκλογή της Δώρας Καλάκου στη Βουλή των Ελληνίδων, σφάζονται 5-6 χάπατα -μεταξύ των οποίων και ο γράφων- για να αναλάβουν τη θέση του επικεφαλής της ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.
Διαρκής Μεγάλη Εβδομάδα στον Πύργο… Διαρκής Ανάσταση στην υπόλοιπη χώρα

ΜΑΪΟΣ: Βουλευτικά PAMPERS
Ο 65χρονος βουλευτής επιθυμεί να εκλεγεί και πρόεδρος της 1ης Αριστερής Ελληνικής Δημοκρατίας κι αρχίζει να χρησιμοποιεί επιδεικτικά τα pampers του Παπούλια, φορώντας τα έξω από το παντελόνι σαν τον superman

ΙΟΥΝΙΟΣ: Κονιδέϊκα-Φυλή-Στροφάδια, μια ανάσα δρόμος
Ο Λυμπέρης επιτίθεται στον Γιωργάκη και διεκδικεί την αρχηγία του (N.P.) Νew Pasok.
Φήμες, εμφανίζουν την κα Δούρου και την κα Καλάκου να συναντούν τον Δήμαρχο Πύργου στα βουνά της Φυλής.
Ο Δήμαρχος εφησυχασμένος καταφεύγει τελικά στα Στροφάδια για ψάρεμα...

ΙΟΥΛΙΟΣ: Μέθοδος «MARSIPOS»
Η νέα υπεραποτελεσματική μέθοδος διαχείρισης των απορριμμάτων στον Πύργο ονομάζεται MARSIPOS, είναι προσωπική μου πατέντα και την εμπνεύστηκα από τα Καγκουρό της Β. Αυστραλίας.
Κάθε Πυργιώτικο νοικοκυριό θα εκτρέφει υποχρεωτικά κι ένα Καγκουρό.
Κάθε Καγκουρό μετά από ειδική εκπαίδευση θα παίρνει τη σακκούλα με τα σκουπίδια του σπιτιού στο μάρσιπό του και θα τα μεταφέρει περνώντας τα ευλαβικά από την οσία Χάλκοβα, στο κάστρο Φραγκαπηδήματος με τελικό προορισμό την προστάτιδα της Αμαλιάδας, Οσία Ξένη!
Ετσι ο γράφων εφησυχασμένος καταφεύγει σε Αιγαιοπελαγίτικο νησάκι για μια υποχρεωσούλα...

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ: "Παχιές μύγες"
Οι μύγες παχαίνουν πιο πολύ από κάθε άλλη φορά, επειδή είναι καλοθρεμένες από τα σκουπίδια του Πύργου που σαπίζουν στους δρόμους.
«Η πάχυνση των μυγών είναι η πρώτη μεγάλη επιτυχία τού ΣΥΡΙΖΑ», δηλώνει ο νέος Συριζαίος Υπουργός Εσωτερικών, κος Γαβρίλης Λιατσής (ο γνωστός)

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ: Μέθοδος «άει στο διά…στημα»
Ο Καζαμίας - Μάρσιπος δε συνεχίζεται τον Σεπτέμβριο από τον γράφοντα, γιατί διαφεύγει στην λιμνοθάλασσα Καϊάφα για ιαματικά λουτρά με τους υπερήλικες βουλευτές του Σύριζα Ηλείας. Η φίλη AMDTA αναλαμβάνει να συνεχίσει:
…η μέθοδος διαχείρισης απορριμμάτων μέσω καγκουρό αποτυγχάνει και υιοθετείται η πρακτική της διαγαλαξιακή μετακόμισης: Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑ...ΣΤΗΜΑ!
Συγκεκριμένα κάθε Πυργιώτικο νοικοκυριό θα προμηθευτεί υποχρεωτικά έναν διακτινιστή δυναμικότητας 500 κιλών, όπου σε αυτόν θα συσσωρεύει τα απορρίμματα και με το απλό πάτημα ενός κουμπιού θα μεταφέρονται στον γαλαξία ΓΔΖ524 μέσα σε 5 λεπτά.
Η νέα αυτή μέθοδος επιτρέπει στην γράφουσα εφησυχασμένη να προγραμματίσει ταξίδι στον διπλανό γαλαξία για μια εξερευνησούλα...

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ: «Κανένα σπίτι σε χέρια τραπεζίτη!»
(Ο Οκτώβριος γράφεται από μια ιδέα του Γαλλόφωνου Ελληνο-ελβετού φίλου Georges Foto)
Η νέα Ελληνική Βουλή ψηφίζει νόμο "απομίμηση" αντίστοιχου Ελβετικού με τον οποίο απαγορεύεται η κατάσχεση της κατοικίας του οφειλέτη για χρέη.
Τον νέο νόμο δεν ψηφίζει η "γούρνα της Χρυσής Αυγής" , για λόγους εθνικής υπερηφάνειας, καταγγέλλοντάς τον ως προϊόν της χώρας των τραπεζιτών… με συντονισμένα ΝΤΟΥ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ της 28ης Οκτωβρίου σε όλη τη χώρα...

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ: Η ΟΝΝΕΔ γιορτάζει το Πολυτεχνείο!...
Στην Ελλάδα του Σύριζα, η Οργάνωση Νέων της Νέας Δημοκρατίας γιορτάζει μαζικά την εξέγερση του Πολυτεχνείου, προβάροντας νέο αγωνιστικό-επαναστατικό μανδύα.
Η ελληνική κοινωνία με τη συνήθη μνήμη χρυσόψαρου θεωρεί ότι ο Σαμαράς μικρός βασανίστηκε στα κρατητήρια της ασφάλειας στην οδό Μπουμπουλίνας… κι έτσι εξηγείται το θεματάκι που έχει στο περπάτημα
(που δεν ξέρει τι να κάνει τα πόδια του)
…κι έτσι εξηγούνται οι σποραδικές κρίσεις αυτογνωσίας που παθαίνει, π.χ. όπως τότε που είπε: "γαμώ το κεφάλι μου, ο μαλάκας..."
(όταν δεν ξέρει που έχει ξεχάσει το όποιο μυαλό του...)

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ: «Αυτές οι νύχτες είναι του Αλέξη!»
Μέσα στο γενικό αλαλούμ που επικρατεί στο πέρασμα από τα μνημόνια στην αξιοπρέπεια, από την πείνα στο ψωμί και στην Ελευθερία, ενώ ο Σύριζα μετέχει στις κινητοποιήσεις γιορτασμού της μνήμης του Αλέξη (Γρηγορόπουλου),
...όψιμοι Συριζαίοι/ες, τρέχουν με φιρμάτα σινολάκια και διάθεση ΟΠΑΤΙΣ στις πορείες και φωνάζουν: «αυτές οι νύχτες είναι του ΑLEXISSSS», πιστεύοντας πως εκεί γιορτάζεται ο Τσίπρας...

Καλά κουράγια με ΚΑΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: