18.2.13

ΑΥΤΟΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ, μήπως;....

ΑΥΤΟΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ, μήπως;....

Τον τελευταίο καιρό δέχτηκα την "κατηγορία" δυο συμπολιτών ότι τους στοχοποίησα, επειδή αντέδρασα -με λόγο- κριτικά στα "λόγια και στα έργα τους".

Απάντησα -γραπτά-  ότι είναι πολύ επικίνδυνα αντιδημοκρατικό το να καταγγέλεις πως σε στοχοποιεί αυτός που κριτικάρει, όσα αξιοκατάκριτα (κατά τη γνώμη του αλλά και κατά τη γνώμη πολλών...) λες ή κάνεις...

Ομως κάποιος επιμένει -άραγε γιατί;...- στην καραμέλα της "στοχοποίησης" και να μου χρεώνει γελοιότητες (τηλεφωνικά, όχι γραπτά...)
...λες και τελεί υπό διωγμό -μετά την κριτική μου.
...λες κι εσείς που με διαβάζετε είστε προύχοντες στον Πύργο ή λες και είσθε "εν δυνάμει τρομοκράτες"...
...λες και έχει υπάρξει έστω και ένα ιστορικό προηγούμενο μετά τον εμφύλιο, βίαιης αντίδρασης της αριστεράς στην Ηλεία (σε ότι κι αν συνέβη)...

ΚΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΨΗΤΟ:
Με την χωρίς λόγο επαναφερόμενη θεωρία "περί στοχοποίησης" κάποιοι επιχειρούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις πως -και καλά- υπάρχει κίνδυνος στους ίδιους και στις οικογένειές τους από αριστερούς πολίτες στον Πύργο!!!! οέο!!!!

ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΜΒΛΥΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΦΟΒΟ ΠΟΥ ΕΞΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ...
...κι ενώ οι ίδιοι κατ' εξακολούθηση τηρούν "περίεργη" στάση απέναντι σε 5-6 φασίστες που -οργανωμένοι σε ΟΜΑΔΑ ΚΡΟΥΣΗΣ- πουλάνε νταϊλίκι εδώ και λίγους μήνες στην πόλη (βλ. ξυλοδαρμός φοιτητών ξημέρωμα της 9ης Φεβρουαρίου 2013)

Με τη λογική τους όσοι μιλάμε και καταγγέλουμε, ΣΤΟΧΟΠΟΙΟΥΜΕ...

Αν στοχοποίηση είναι το να λες  ότι αναβλήθηκε για 5η φορά η δίκη για κακούργημα (λαθρεμπόριο πετρελαίου) του Μελισανίδη, ΣΤΟΧΟΠΟΙΕΙΣ ΤΟΝ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ;

...ή μήπως τελικά αυτοί που μιλούν για "στοχοποίηση" εκτελούν διατεταγμένη υπηρεσία, προσπαθώντας να επιβάλουν ομερτά στην Ηλεία και στο διαδίκτυο, όπως έχει επιβληθεί στα έντυπα ΜΜΕ της Ηλείας;

Σύμφωνα με αυτά τα άτομα και τους κύκλους τους, στοχοποίηση είναι να αναφέρει κάποιος τις παράνομες πράξεις.

Για παράδειγμα, το πρόβλημα δεν είναι ότι τα ιδιωτικά ΜΜΕ λειτουργούν χωρίς νόμιμη άδεια αλλά αυτός που γράφει ή λέει πως τα ιδιωτικά ΜΜΕ λειτουργούν χωρίς νόμιμη άδεια.

Σύμφωνα με το σκεπτικό τους, όποιος λέει πως τα ιδιωτικά ΜΜΕ λειτουργούν χωρίς νόμιμη άδεια –κάτι που είναι αλήθεια- στοχοποιεί τα ιδιωτικά ΜΜΕ.

Πολύ περίεργη άποψη περί στοχοποίησης...

Με τη λογική τους  δεν πρέπει να αναφερόμαστε ή να γράφουμε για τις ευθύνες κανενός, γιατί τον στοχοποιούμε.

Εγώ λέω ότι όποιος νοιώθει ένοχος, νοιώθει και στόχος...

Κι αν είναι και ΣΤΟΚΟΣ, ακόμη χειρότερα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: