20.11.09

ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΑΜΕΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Η επιστολή που ακολουθεί είναι γραμμένη από μια παλιά μου μαθήτρια, την Ιωάννα Γ....
Αν θέλετε προωθείστε τη...

ΤΗΛ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6979325678 ,Νομος Ηλειας
Αναπληρωτρια καθηγητρια οικονομολογος, Ονομα: Ι.Γ

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΠΡΟ ΤΟΝ κο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ

Είμαι άτομο με ειδικές ανάγκες –ΑΜΕΑ-

είμαι εκπαιδευτικός-αναπληρώτρια του κλάδου ΠΕ09 (οικονομολόγος) και εργάζομαι τα τελευταία 5(πέντε)χρόνια σε σχολεία γενικής αγωγής, της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟΥ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΒΑΙΝΕΙ η κα Υπουργός!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Τώρα με τα ομολογουμενως απάνθρωπα μέτρα της κας Υπουργού εγώ και πολλοί άλλοι συνάδελφοι μου που πάσχουν από την ΣΚΛΥΡΗΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ ασθένεια ή από μεσογειακή αναιμία και οι οποίοι μέχρι τώρα προηγούμασταν- στις πρώτες θέσεις- στον πίνακα των αναπληρωτών ξαφνικά μας ΠΕΤΑΝΕ ΕΞΩ!!!!!!

Αλήθεια η κυρία Υπουργός σκέφτηκε τους εκπαιδευτικούς που είναι ΑΜΕΑ και που παλεύουν να κρατήσουν την ασφάλεια του ΙΚΑ?

Αλήθεια η κυρία Υπουργός σκέφτηκε πώς αυτά τα άτομα θα μπορέσουν να πληρώσουν τα πανάκριβα φάρμακα τους , που κατά περίπτωση μπορεί να φτάνουν τα 2500+ ευρώ το μήνα, αφού θα καταργήσει την προϋπηρεσία και επομένως το μοναδικό τρόπο για να έχουν την ασφάλεια του ΙΚΑ??????

Παρολες τις αντίξοες συνθήκες λόγω του προβλήματος υγειάς μου, κάθε χρόνο αναγκάζομαι να φεύγω μακριά από το σπίτι μου και τους γιατρούς μου, πηγαίνοντας να εργαστώ σε σχολεία που βρίσκονται σε νησιά και σε μικρά χωριά απομακρυσμένα από την κοντινότερη πόλη, απόσταση 3 και 4 ωρών!! Οι αποστάσεις από το σπίτι μου έχουν φθάσει και την ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ!!! Παρολαυτα ποτέ δεν παραπονέθηκα , αν και λόγω των υποτροπών που περναγα λόγω της Σκλήρυνσης κατά Πλάκας περνούσα δύσκολες μέρες, συνέχιζα και συνεχίζω ακόμα και σήμερα να σφίγγω τα δόντια για ένα και μόνο λόγο: ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΟΥ , ΤΟ ΙΚΑ!!!!!!!!!!! Χωρίς αυτό δεν έχω την δυνατότητα να πληρώνω τις πανάκριβες εξετάσεις και τα πανάκριβα φάρμακα – που αγγίζουν τα 20000 και , ευρώ ΤΟ ΜΗΝΑ που απαιτούνται για την θεραπεία μου!!!!!!!!! Σαν μοναδικό όνειρο ήταν μαζί με τον διορισμό μου να έχω και μια σταθερή ασφάλεια!!!!

Τι απαντά σε αυτό η κυρία Υπουργός, που με την διαφάνεια της, καταστρέφει και καταδικάζει τους εκπαιδευτικούς ΑΜΕΑ ΣΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥΣ???


Που είναι το κοινωνικό προφίλ της κυβέρνησης που όλοι με τόση ελπίδα περιμέναμε??? Μιλάω για τους συναδέλφους μου που με νύχια και με δόντια και παρόλα τα προβλήματα υγειάς που έχουμε, τρέχουμε από δυσπρόσιτο σε δυσπρόσιτο και σε νησιά προκειμένου να μαζέψουμε την πολυπόθητη προϋπηρεσία που θα μας οδηγήσει στον διορισμό!!

ΓΙΑΤΙ???

ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΑΣ??

Ο ΘΑΝΑΤΟΣ!!!!!!!ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΤΑ ΣΤΑΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ ΜΟΥ ΔΙΧΩΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΙΝΑΙ:

ΤΥΦΛΩΣΗ ,
ΟΛΙΚΗ ΠΑΡΑΛΥΣΗ ,

ΘΑΝΑΤΟΣ!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: