24.3.08

ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΝ ΑΡΧΙ ΔΑ ΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΥΡΓΟΥ...



...μπορεί ο 17χρονος μαθητής Δημήτρης Ζ. να πίστευε μέχρι σήμερα ότι ...
"...Οι Θιβετιανοί τα κάνουν όλα αυτά,
επειδή οι Κινέζοι άλλαξαν την διαδρομή απ' όπου θα περάσει η φλόγα !!!... και δεν περνάει από τα μέρη τους!!!!!..."
...μπορεί!

Αυτός που δεν μπορεί όμως να προβάλει άγνοια είναι ο εξ απορρήτων... ο εκ δεξιών... του Δημάρχου Πύργου, 53χρονος Ιατρός, που ορίστηκε... λαμπαδηδρόμος !!!! και πήρε τη φλόγα σήμερα... στον Πύργο για να την προωθήσει εδώ:


Ντροπή σου κυρ Αρχιδαδα

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τους έδεσαν έτσι πολίτες;;;

Ανώνυμος είπε...

τους έδεσαν έτσι πολίτες;;;

Αταίριαστος είπε...

Για να είμαστε ειλικρινείς δεν υπήρχε περίπτωση να αφήναμε τον ακτιβιστή να στέκεται ανενόχλητος κρατώντας το ευρηματικό πανό πίσω από τον Κινέζο επίσημο κατά τη διάρκεια της ομιλίας του.
Το κακό είναι που δόθηκαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες σε μία χώρα που δεν ξέρει τι σημαίνει "ανθρώπινα δικαιώματα" και δημοκρατία. Αλλά πού να ιδρώσει τα αυτάκι των αθανάτων!
Κατά τα άλλα, εμείς που -υποτίθεται- ξέρουμε από σκλαβιά και θυσίες και αγώνες για τη λευτεριά (ξημερώνει και 25η Μαρτίου) θα πρέπει να θεωρείται αυτονόητο ότι θα σταθούμε στο πλάι
των Θιβετιανών.

Λυδήριος είπε...

Δεν είναι κακό που δόθηκαν οι Ολυμπιακοί αγώνες στην Κίνα. Κακό είναι που εμείς θεωρούμε τους ολυμπιακούς αγώνες ως κάτι ξεχωριστό και δεν βλέπουμε οτι είναι απλώς χρήμα και συμφέροντα. Δεν συμβολίζουν κάτι οι ολυμπιακοί αγώνες. Έχουν χάσει απο καιρό τους συμβολισμούς τους...

Olympios είπε...

Οι Ολυμπιακοί μια χαρά νόημα έχουν!
Εμείς καταφέραμε να τους ξεφτιλίσουμε με την ανοχή μας...(σχετικά με τους χορηγούς) και κατα τα άλλα θιγόμαστε όταν κάποιος βεβηλώνει την ιερή Άλτη με μια ειρηνική διαμαρτυρία.

Ρε σεις δεν φτύνετε τα ....... σας,λεω 'γω!