30.3.08

Η ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ...ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ!

(Κάντε κλικ στον τίτλο του post
ή εδώ θα δείτε μια...εκδοχή του)

Η δυστυχία του να είσαι κοτόπουλο…

Μέχρι σήμερα (Μάρτης του 2008) η Ευρωπαϊκή Ένωση απαγορεύει την εισαγωγή κρέατος πουλερικών από τις ΗΠΑ, γιατί τα θεωρεί επικίνδυνα για την δημόσια υγεία.
Κι αυτό γιατί στις ΗΠΑ το κρέας των πουλερικών ξεπλένεται με χλώριο μετά την σφαγή, προκειμένου να απολυμανθεί.
Το χλώριο (υπολείμματα) μένει στο κρέας μέχρι αυτό να φτάσει στον καταναλωτή. Η ΕΕ θεωρεί επικίνδυνα τα επίπεδα του χλωρίου - θεωρεί ότι οι χλωριούχες ενώσεις που σχηματίζονται στο κρέας των πουλερικών είναι καρκινογόνες.

Μέχρι σήμερα (Μάρτης του 2008) οι ΗΠΑ απαγορεύουν την εισαγωγή πουλερικών και κρέατος που προέρχεται από την ΕΕ. Οι υγειονομικές αρχές των ΗΠΑ θεωρούν ότι το ευρωπαϊκό κρέας είναι επικίνδυνο γιατί περιέχει (σε μικρό ποσοστό) σαλμονέλες.
Εξαιρούνται οι Ολλανδοί, οι οποίοι επεξεργάζονται το κρέας των πουλερικών με διάφορες ακτινοβολίες, ώστε να το απολυμάνουν…

Πολιτικός κανιβαλισμός
Μετά από «σκληρές διαπραγματεύσεις» Ευρωπαίοι και Αμερικάνοι πολιτικοί (πλασιέ της Βιομηχανικής Πτηνοτροφίας) κατάφεραν να αλλάξει αμοιβαία το υπάρχον καθεστώς.
Από τον επόμενο μήνα (1-4-2008), ό,τι η ΕΕ θεωρούσε βλαβερό για τους πολίτες της (τις καρκινογόνες χλωριούχες ενώσεις δηλαδή), θα πάψει να το θεωρεί βλαβερό και θα το επιτρέψει στο εμπόριο…
Σε αντάλλαγμα οι ΗΠΑ θα πάψουν να θεωρούν βλαβερές τις ευρωπαϊκές σαλμονέλες...
Ό,τι μέχρι τις 31/03 ήταν βλαβερό για τους Ευρωπαίους και τους Αμερικάνους αντίστοιχα, θα μετατραπεί από την 01/04 σε ακίνδυνο προϊόν - με απλή υπουργική απόφαση.
Καλή μας όρεξη!

ΠΡΟΕΤΙΝΟΜΕΝΟ ΔΙΑΤΟΛΟΓΙΟ:
1. τις μονές μέρες του μήνα να τρώμε ευρωπαϊκό κοτόπουλο, ώστε οι σαλμονέλες που θα βάζουμε στον οργανισμό μας να επιτίθενται στις χλωριούχες ενώσεις.
2. τις ζυγές μέρες του μήνα να τρώμε αμερικάνικο κοτόπουλο, ώστε το χλώριο να σκοτώνει τις σαλμονέλες.
3. Σάββατο και Κυριακή να τρώμε ολλανδικό κοτόπουλο… μια διαρκής ακτινοβολία θεραπεύει ως γνωστόν κάθε νόσο…

Φυσικός κανιβαλισμός
Γεννήθηκες φυσικά σε κλωσομηχανή (να χαρώ Φύση εγώ).
Έχεις δει αποκλειστικά στην ζωή σου φυσικό φως από φυσικότατες λάμπες φθορίου.
Έζησες όλη σου την ζωή σε ένα φυσικό συρμάτινο κλουβί, εμβαδού όσο μία φυσική κόλλα χαρτί Α4.
Αμέσως μόλις γεννήθηκες σε πλάκωσαν στις φυσικές αυξητικές ορμόνες.

[Αν ένα ανθρώπινο μωρό έτρωγε τις ίδιες ορμόνες, στα 5 πρώτα χρόνια της ζωής του, θα είχε 2.5 μέτρα ύψος και 350 κιλά βάρος. Για ΤΟΟΟΣΟ φυσικές ορμόνες μιλάμε].

Είσαι λοιπόν αυτό το φυσικό κοτόπουλο, που έφαγε τις φυσικές του αυξητικές ορμόνες, το ψέκασαν με φυσικά εντομοκτόνα, φυσικά παρασιτοκτόνα και το «επεξεργάστηκαν» με φυσικότατα αντιβιοτικά.
Ξέρετε ποιος καταναλώνει το 40% της παγκόσμιας παραγωγής αντιβιοτικών; Σωστά το μαντέψατε, τα πτηνοτροφεία. Φυσική τροφή για τα κοτόπουλα. Φυσικότατη!

Κι επειδή μιλάμε για «φυσικές» τροφές: το καλαμπόκι και το στάρι είναι πολύ ακριβές τροφές για ένα κοτόπουλο.
Το «φυσικό» κοτόπουλο που θα φάμε, θα έχει τραφεί με «φυσικά ψαράλευρα» και «φυσικά υπολείμματα σφαγείων» (φυσικός κανιβαλισμός), που είναι η φθηνότερη ζωοτροφή που υπάρχει…
Το «φυσικό» κοτόπουλο, αφού σφαγεί θα το ξεπλύνουν με φυσικό χλώριο, ή (εξαρτάται για ποια χώρα μιλάμε) θα το αφήσουν με τις φυσικές σαλμονελίτσες του. Εκτός αν το περιλάβουν με φυσικές ακτινοβολίες…
Ίσως είναι πολύ πιο φυσικό να πάρουμε μία πλαστική σακούλα σκουπιδιών, να την ψιλοκόψουμε, να την μαγειρέψουμε και να την φάμε, από το να φάμε το «φυσικό» κοτόπουλο τους!...

Πιστεύω ότι τώρα πια δεν πρέπει να κουνάμε λυπημένα τα κεφάλια μας. Μάλλον πρέπει να αρχίσουμε να κουνάμε θυμωμένα τα χέρια μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: