12.10.07

ΑΞΙΑ...


ΚαΙ πολιτικοί βρίσκονται στην "ατζέντα"...

...της Άξιας Ανδρεαδάκη που έκανε βίζιτες και συνελήφθη με ναρκωτικά!

Η Άξια Ανδρεαδάκη είναι το μοντέλο που συνέλαβε το τμήμα δίωξης ναρκωτικών πριν από τέσσερα βράδια μέσα σε πανάκριβο αυτοκίνητο με 25 γραμμάρια κοκαϊνης, όπιο, όπλα και μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας. Tο "Αποκαλυπτικό Δελτίο" του σταθμού Extra3 μετέδωσε ότι έμενε σε σουίτα του Αστέρα της Βουλιαγμένης, όπου δεχόταν επικέψεις (κοινώς βύζιτες) από επώνυμους πελάτες τους οποίους κατέγραφε κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης και τους οποίους μετά εξεβίαζαν στέλνοντας το βιντεοσκοπημένο υλικό και τις απόδείξεις από τα ξενοδοχεία στις συζύγους των επωνύμων.

Στο κινητό τηλέφωνο της Άξιας Ανδρεαδάκη καθώς και στο ηλεκτρονικό organiser της βρέθηκαν -όπως αναφέρουν πληροφορίες- ονόματα πολιτικών και επιχειρηματιών τους οποίους είχε πελάτες και αν δημοσιοποιηθούν θα γίνει χαμός στην... πιάτσα των δημοσιογράφων. Την υπεράσπιση της ανέλαβε ο γνωστός για τις υποθέσεις ναρκωτικών Αλέξης Κούγιας.

Η Άξια Ανδρεαδάκη συμμετείχε σε πάνελ γνωστών εκπομπών (Θέμος Αναστασιάδης, Γρηγόρης Αρναούτογλου, Ελεωνόρα Μελέτη, Βάσια Λόη), δίνοντας... συμβουλές στα νέα κορίτσια για το πώς θα μπουν στον χώρο της μόδας. Μάλλον της βύζιτας θα εννοούσε.
...ΣΤΟ "ΕΝΤΥΠΟ", ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΑΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΟΥΛΟΥΓΑΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΗΝ <<ΕΔΩΣΑΝ>> ΤΗΝ...ΑΞΙΑ

...ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΝ <<ΕΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΕΙΤΟ>> ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ...
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟ


ΒΡΕ ΟΥΟΥΟΥΟΥΣΤ!!!

2 σχόλια:

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Αχ και να εχει λιγα χρηματα παραπανω...

panagiota είπε...

Προσοδοφόρα επαγγέλματα αγαπητέ μου!

Η γιαγιά μου η συγχωρεμένη έλεγε:Εδώ ο κόσμος καίγεται και το μ..ί χτενίζεται.
Αξια η Αξια,τρομάρα της....
Η αξία που χάθηκε?