24.11.06

Ο ΜΙΚΡΟΣ ΚΝΙΤΗΣ παίζοντας με τον pitsiriko

Ήταν πολύ δύσκολο. Ομολογουμένως, ήταν η πιο σκληρή μέρα της ζωής μου από τότε που ξανάρχισα την έντυπη δράση… αλλά τα κατάφερα! Βρήκα τον μικρό που - κατά την «Ελευθεροτυπία»- έγραψε και της έστειλε, μια -κατά την «Ελευθεροτυπία»- συγκλονιστική επιστολή, με την οποία γέμισε (η καλή εφημερίδα) την πρώτη σελίδα της, προ ημερών.
Αυτό το «παιδί-θαύμα» της Σύγχρονης Πολιτικοποιημένης Ελλάδας, της Σκεπτόμενης, της Ανήσυχης, της Επαναστατημένης, Ζόρικης Ελλάδας, (με σωματικό προσχέδιο Μαριέττας,) έκανε την παρακάτω δήλωση, αποκλειστική για σας:
«Eμείς τα παιδιά τι φταίμε για όλα αυτά; Σας ρωτάω κι αν έχετε…ψυχή, απαντήστε μου.

Πείτε μου, πότε καθίσαμε στον καναπέ με τις ώρες σαν τους «Τεμπέληδες (πολιτικούς) της εύφορης κοιλάδας»;
Πότε ακούσατε τους προβληματισμούς μας;
Για το φαινόμενο του κομματικού θερμοκηπίου, τα μεταλλαγμένα (από το κόμμα) πολιτικά συνθήματα, την τρύπα του όζοντος στο Ελληνικό Πολιτικό Στερέωμα;
Για τα σπυράκια μας και τη σχέση τους με την αποπνικτική καθοδήγηση, την πρόωρη εκσπερμάτιση και τη σχέση της με τον αριστερισμό, τα αφροδίσια νοσήματα και τη σχέση τους με τις ελευθεριακές κοινότητες, τους πολλαπλούς οργασμούς των φεμινιστριών;

Πότε τρέξαμε στη φύση σαν τον Άρη Βελουχιώτη με την Ειρήνη Παπά ή όπως ο Λάκης Κομνηνός και η Έλενα Ναθαναήλ ;

Αφήστε, εγώ θα σας πω [γιατί από τζαζεμένο παιδί μαθαίνεις την αλήθεια!]

Ποτέ! Με ακούτε; Ποτέ!


ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ
13 ετών, δυο μηνών και πέντε ημερών
Μαθητής Α΄ τάξης Γυμνασίου Πυρηνικής Φυσικής Χάρβαρντ, με υποτροφία από το 25ο Δημοτικό του Στάλιγκραντ

Μέλος της Γενικής Γραμματείας της Κεντρικής επιτροπής του Συντονιστικού Οργάνου Μαθητών, (που διέλυσαν -σύμφωνα με αποκλειστικές καταγγελίες του ΠΑΜΕ Kanouliwn- οι αναρχικοί Πυργιώτες…)

Δεν υπάρχουν σχόλια: