6.2.06

TEST ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ

(το επαναφέρω γιατί κάποια ψυχή ήθελε να μου κάνει ένα αστειάκι και το εξαφάνισε...
αλλά μια άλλη ψυχή, μου το θύμισε...χαμπάρι δεν είχα πάρει εγώ...)


Ο Dalai Lama είπε: «Διαβάστε το για να δείτε αν όντως ισχύει για εσάς!»… Άντε να χαλαρώσουμε λιγάκι…Περιλαμβάνει μόνο 4 ερωτήσεις και οι απαντήσεις θα σε εκπλήξουν.
Ειιι, μην κλέβεις κοιτώντας τις απαντήσεις στο τέλος. Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, δουλεύει καλύτερα όταν είναι ανοικτό. Χαλάρωσε!
Είναι διασκεδαστικό να το κάνεις, αλλά πρέπει να ακολουθήσεις τις οδηγίες κατά γράμμα. Μην κλέβεις !

 ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΥΧΗ ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟ ΤΕΣΤ!!!

 ΠΡΟΣΟΧΗ ! Υπάρχουν μόνο 4 ερωτήσεις και αν τις δεις όλες πριν τελειώσεις, δεν θα έχεις ειλικρινή αποτελέσματα. Προχώρα σιγά-σιγά και κάνε κάθε μια άσκηση. Μην κοιτάς τα επόμενα.
Πάρε χαρτί και μολύβι για να γράφεις τις απαντήσεις όσο προχωράς! Θα τις χρειαστείς στο τέλος.
Δώσε μία απάντηση για κάθε ερώτηση.

Προχώρησε για να αρχίσεις το τεστ

1.Βάλε τα παρακάτω 5 ζώα, με τη σειρά προτίμησής σου:
Αγελάδα-Τίγρης-Πρόβατο-Άλογο-Γουρούνι

2.Γράψε μία λέξη που περιγράφει κάθε ένα από τα παρακάτω :
Σκύλος-Γάτα-Αρουραίος-Καφές-Θάλασσα

3. Σκέψου κάποιον (που σε ξέρει και είναι σημαντικός για σένα), τον οποίο μπορείς να τον συσχετίσεις με τα παρακάτω χρώματα (μην δώσεις την ίδια απάντηση 2 φορές. Κάθε χρώμα πρέπει να έχει και άλλο όνομα προσώπου): Κίτρινο-Πορτοκαλί-Κόκκινο-Άσπρο-Πράσινο

4. Τέλος, γράψε το αγαπημένο (τυχερό) σου νούμερο και την αγαπημένη σου μέρα της εβδομάδος ….
Τελείωσες ;
Παρακαλώ, σιγουρέψου ότι οι απαντήσεις που έδωσες είναι αυτές που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΕΙΣ.
Κοίταξε τις ερμηνείες πιο κάτω: (αλλά πριν συνεχίσεις, επανέλαβε την ευχή σου!)

●Να οι προτεραιότητές σου: Η Αγελάδα εκφράζει την ΚΑΡΙΕΡΑ. Η Τίγρης εκφράζει την ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ. Το Πρόβατο εκφράζει την ΑΓΑΠΗ. Το Άλογο εκφράζει την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. Το Γουρούνι εκφράζει τα ΧΡΗΜΑΤΑ.

●Η περιγραφή που έδωσες για το ΣΚΥΛΟ, υποδηλώνει την προσωπικότητά σου. Η περιγραφή που έδωσες για τη ΓΑΤΑ, υποδηλώνει την προσωπικότητα του συντρόφου σου. Η περιγραφή που έδωσες για τον ΑΡΟΥΡΑΙΟ, υποδηλώνει την προσωπικότητα των εχθρών σου. Η περιγραφή που έδωσες για τον ΚΑΦΕ, υποδηλώνει το πως ερμηνεύεις το ΣΕΞ. Η περιγραφή που έδωσες για τη ΘΑΛΑΣΣΑ, υποδηλώνει την ίδια σου τη ζωή.

●Κίτρινο:Κάποιος που δεν θα ξεχάσεις ποτέ! Πορτοκαλί:Κάποιος που υπολογίζεις για πραγματικό σου φίλο! Κόκκινο:Κάποιος που αγαπάς πραγματικά! Άσπρο:Η δίδυμη ψυχή σου! Πράσινο:Κάποιος που δεν θα ξεχάσεις για την υπόλοιπη ζωή σου!

●Πρέπει να κάνεις αυτό το test σε τόσα άτομα όσα και ο αγαπημένος (τυχερός) σου αριθμός, που σημείωσες πριν, και η ευχή σου θα πραγματοποιηθεί την ημέρα, που έβαλες ως αγαπημένη.

- Έλα πιο κοντά να σου πω κάτι:
Δεν με ενδιαφέρει αν αυτό το test το έφτιαξε ο Dalai Lama ούτε αν όσα σου βγήκαν έχουν σχέση με την πραγματικότητα και την αλήθεια σου…
Εκείνο που ξέρω είναι ότι βρήκα μια αφορμή για να σε παρακινήσω να «χαλάσεις» λίγα λεπτά από τον αλλοτριωμένο χρόνο σου [αφήνοντας την δουλειά, διακόπτοντας αυτό το άγριο καπιταλιστικό σαφάρι της καθημερινότητάς σου…κάτι σαν να μπήκες στα «πιτ», που λένε στην formula1… ] για να το διαβάσεις και να σκεφτείς πολύ προσωπικά, για εσένα, τις προτεραιότητες της ζωής σου και τους αγαπημένους σου…κι αυτό ξέρω καλά, ότι είναι πολύ όμορφο…
Καλημέρα!

4 σχόλια:

. είπε...

αυτά με τους αγαπημένους αριθμούς και το σε πόσους πρέπει αν το κάνω, δε με αφορούν.

τα άλλα όμως ήταν ενδιαφέροντα. προτεραιότητες; υπερηφάνεια, αγάπη, οικογένεια, καριέρα, χρημα. η ζωή μου βγήκε 'ηρεμη, το σεξ ζεστασιά, οι εχθροί μου παγωνιά, εγώ αγάπη, ο σύντροφος αγρίμι. και τα πρόσωπα με τη σειρά είναι μαμά, αδερφική φίλη, μπαμπάς, αδερφός και σύντροφος.

τώρα θα μου πεις, τι στα λέω.... έλα ντε!! καληνύχτα και σε σένα=)

Χρήστος Αθανάσουλας είπε...

...όμορφα θα ήταν να το έκανες πρωί...
:)
όμορφη ζωή κι ας ιεραρχείς στα...ύστερα τους άντρες της ζωής σου :)
καληνύχτα και πάλι

Χρήστος Αθανάσουλας είπε...

προφανώς και σου βγήκε αυτή που θεωρώ..."Σειρά Περιορισμένης Ευθύνης ή Σειρά Περιορισμένης Ευτυχίας;"

Σ.Π.Ε. Είναι και τα δυο

Χρήστος Αθανάσουλας είπε...

Αστειεύτηκα Ποπάκι.
Συγνώμη...
:)