27.10.08

Ακου χλωμό πρόσωπο...

* Τα ανθρώπινα όντα πρέπει να σταματήσουν να πολεμούν αδιάκοπα μεταξύ τους. Οι άνθρωποι είναι προικισμένοι με λογική. Με την επικράτηση της λογικής όλοι οι άνθρωποι επιθυμούν την ειρήνη και πρέπει να οργανωθούν για την επικράτησή της.


* Οι άνθρωποι εκμεταλλεύονται ο ένας τον άλλο, ασελγούν πάνω στον πλανήτη, όπου ζουν, και καταστρέφουν τον εαυτό τους.


* Στην αρχή μας είπαν ότι τα ανθρώπινα όντα που περπατούν πάνω στην γη είχαν προικισθεί με όσα είναι απαραίτητα για την ζωή.

Μας έμαθαν να τρέφουμε αμοιβαία αγάπη και να δείχνουμε μεγάλο σεβασμό σε όλες τις υπάρξεις αυτής της Γης.

Μας έδειξαν ότι η ζωή μας υπάρχει μαζί με την ζωή του δέντρου και ότι η ευημερία μας εξαρτάται από την ευημερία της Φ υ τ ι κ ή ς Ζ ω ή ς καθώς επίσης ότι είμαστε οι κοντινότεροι συγγενείς των τετράποδων όντων.


* Η πολιτική μας είναι ένας τρόπος ζωής. Θεωρούμε ότι όλες οι ζωντανές υπάρξεις είναι πνευματικά όντα. Τα πνεύματα μπορούν να εκφραστούν με μορφή ενέργειας που μετατρέπεται σε ύλη.

Ένα χορταράκι είναι μια μορφή ενέργειας που εκδηλώνεται σαν ύλη: η ύλη χόρτο. Το πνεύμα του χόρτου είναι αυτή η ανίκητη δύναμη που παράγει τα είδη του χόρτου και μας φανερώνεται με την μορφή του πραγματικού χόρτου.

* Όλα τα πράγματα του κόσμου έχουν οντότητα πραγματική, υλική.

Η Δημιουργία είναι ένα φαινόμενο υλικό, απτό και μας φανερώνεται μέσα από την πραγματικότητα. Ο πνευματικός κόσμος εμφανίζεται, τότε, καθαρά στον Άνθρωπο σαν Δημιουργία, Δημιουργία που συντηρεί την ζωή.

Πιστεύουμε ότι ο Άνθρωπος είναι πραγματικός, ότι αποτελεί μέρος της Δημιουργίας και ότι το καθήκον του είναι να διατηρεί την Ζωή, σε αρμονία με τις υπόλοιπες υπάρξεις.

* Οι προγονικές οδηγίες συνιστούν σ' εμάς που περπατάμε πάνω στην γη, να εκφράζουμε ένα βαθύ σεβασμό, στοργή και ευγνωμοσύνη σε όλα τα πνεύματα που δημιουργούν και στηρίζουν την Ζωή.

Χαιρετίζουμε και ευχαριστούμε τα αμέτρητα πράγματα που στηρίζουν την ζωή μας: το σιτάρι, τα φασόλια, τις κολοκύθες, τους ανέμους, τον ήλιο.

Όταν οι άνθρωποι παύουν να σέβονται και να ευγνωμονούν όλα αυτά τα πράγματα, τότε κάθε μορφή ζωής αρχίζει να καταστρέφεται και η ανθρώπινη ζωή πάνω στον πλανήτη πλησιάζει προς το τέλος της.


* ΟΙ ΡΙΖΕΣ ΜΑΣ ΑΠΛΩΝΟΝΤΑΙ ΒΑΘΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΓΗ, ΟΠΟΥ ΖΟΥΜΕ.
ΤΡΕΦΟΥΜΕ ΜΕΓΆΛΗ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΟΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ. ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΚΡΥΒΕΙ ΤΑ ΟΣΤΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΓΕΝΕΏΝ ΜΑΣ. ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΛΑΣΤΗΚΕ ΠΑΝΩ Σ' ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΜΕ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΩΜΑΤΑ ΘΑ ΞΕΠΕΤΑΧΤΟΥΝ ΟΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΓΕΝΙΕΣ.

* ΠΑΤΑΜΕ ΤΟ ΧΩΜΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΣΕΒΑΣΜΟ, ΓΙΑΤΙ Η ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΙΕΡΗ.


* Δεν είμαστε ένας λαός που ζητάει ή απαιτεί ο,τιδήποτε από τους Δημιουργούς, αντιθέτως χαιρετίζουμε και ευχαριστούμε τις Δυνάμεις της ζωής γιατί βρίσκονται πάντοτε σε λειτουργία.


* Κατανοούμε βαθύτατα ότι είμαστε στενά συνδεδεμένοι με όλες τις ζωντανές υπάρξεις. Και σήμερα, τα εδάφη που ακόμα κατέχουμε είναι γεμάτα δέντρα, ζώα και όλα τα δώρα της δημιουργίας. Σε αυτούς τους τόπους εξακολουθούμε να δεχόμαστε την τροφή μας από την Μητέρα μας την Γη.


* Παρατηρήσαμε ότι όλοι οι λαοί της γης δεν δείχνουν τον ίδιο σεβασμό γι' αυτόν τον κόσμα και για τα όντα που βρίσκονται πάνω σ' αυτόν.

Ο ινδοευρωπαϊκός λαός που αποίκισε την γη μας, έδειξε ελάχιστο σεβασμό στα πράγματα που δημιουργούν και στηρίζουν την ζωή. Πιστεύουμε ότι αυτοί οι λαοί σταμάτησαν εδώ και πολύ καιρό να σέβονται τον κόσμο. Πριν από αρκετές χιλιάδες χρόνια, όλοι οι λαοί του κόσμου πίστευαν στον ίδιο Τρόπο Ζωής, στην αρμονία με το Σύμπαν.
ΟΛΟΙ ΖΟΥΣΑΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΥΣΗ.

(Από το http://www.facebook.com/home.php#/note.php?note_id=40821419918&ref=nf)

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

lol

Τρομοκράτη!