19.8.06

Blogo Χεσίματα ΓΙΑ ΣΕΝΑ κύριε ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ


Ολα μπορούν να γίνουν ...όλα μπορούν να διαστρεβλωθούν και να χωρέσουν σ΄αυτή τη ζωή...
Αλλά έτσι χάνει τη χάρη του το καθένα...έτσι χάνουμε την απόλαυση του καθενός...έτσι γενιούνται οι νευρικοί εραστές...(ψιλοάσχετο, αλλά κάπου ήθελα να το χωρέσω...)

Αυτοί που αγαπάνε τον πόλεμο, που φοβουνται την ελευθερία, που φτιάχνονται με τη νεκροφιλία και ξεδίνουν με την προγονολαγνεία...

Και πάνε ας πούμε για να ξεδώσουν το πάθος τους και φτιάχνουν νέο άγαλμα (δεύτερο)
για τον ίδιο ήρωα τοποθετώντας το σε άλλη πλατεία του ίδιου Δήμου... Πύργος 2006
ΚΑΛΕΣ ΜΙΖΕΣ ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΥΡΓΟΥ!
ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ...
ΠΟΥ ΘΑ κανεις τα αποκαλυπτηρια ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΑΝΔΡΙΑΝΤΑ!!!
ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΛΙΟ, ΕΚΕΙ ΚΟΝΤΑ ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ;

ΑΙΝΤΕ ΒΡΕ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΨΕΥΤΟ ΕΓΚΑΙΝΙΑ (αφού η αρχαιολογική υπηρεσία διαφωνεί!!!) ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΑΓΟΡΑΣ (ΕΡΓΟ ΤΟΥ Υπουργειου πολιτισμού επί ΠΑΣΟΚ) ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΤΕ ΣΑΝ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΚΤΙΡΙΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΤΣΙΛΕΡ...Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΕ!!!
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ;

Επιπλέον χθες μετέφεραν αγάλματα από το μουσείο της Αρχαίας Ολύμπιας με φορτηγά εταιρείας πλακιδίων. Τα αγάλματα θα παραμείνουν στο μουσείο της Αρχαίας αγοράς για μια εβδομάδα.

4 σχόλια:

Gwgw είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Mike είπε...

alas,
γιατί χάνεις την ψυχραιμία σου; ο Μεϊμαράκης και οι φίλοι του έχουν από καιρό αποφασίσει να αντικαταστήσουν την πολιτική με την επικοινωνία. Αυτό δεν είναι άλλωστε ιδίωμα μόνο των δεξιών. Το δράμα είναι κατά τη γνώμη μου ότι οι άνθρωποι της αυτοδιοίκησης την αντιμετωπίζουν μόνο σα σκαλοπάτι για την κεντρική πολιτική σκηνή. Αλλά από τη στιγμή που το καταλαβαίνεις αυτό δε χρειάζονται νεύρα. Άλλου τύπου αντίδραση χρειάζεται.

Χρήστος Αθανάσουλας είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Χρήστος Αθανάσουλας είπε...

Gogo
στις δυο προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις, κέρδισε τις εκλογές:
1) επειδή ακόμη δεν είχε φανεί ο τραμπουκισμός του (τώρα που δυσκολεύεται τον εκδηλώνει…) .
Θυμάσαι που αντιδήμαρχός του γρονθοκόπησε στην κεντρική πλατεία των επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας; (ΚΚΕ).
Θυμάσαι τις επιθέσεις στους εκδότες της Αυγής Πύργου; Κι αυτές τώρα έγιναν. Θυμάσαι τις απειλές σε αξιόλογους συμπολίτες να μην κατέβουν υποψήφιοι με τον Παρασκευόπουλο; Κι αυτές τώρα έγιναν.
Θυμάσαι όταν έφτυνε μπροστά στους δημοσιογράφους την δικηγόρο της Ένωσης των Γεωργικών Συνεταιρισμών Ηλείας; Κι αυτό τώρα έγινε…
Θυμάσαι όταν περίμενε να φύγουν οι δημοσιογράφοι στις συνεδριάσεις των δημοτικών συμβουλίων, κάλυπτε με το χέρι του το μικρόφωνο κι έλεγε στους συμβούλους της αντιπολίτευσης: «Θα μου κλ….τ’ αρχ…..» ή όταν κατέβαινε από τη θέση του Δημάρχου πήγαινε σε συγκεκριμένους συμβούλους δίπλα και τους έβριζε χαμηλόφωνα;…

2) επειδή ακόμη δεν είχε φανεί το μέγεθος του πλούτου που απέκτησε από την Δημαρχία του (οι βίλες που ξέρουμε όλοι πια...). Γιατί είναι και "παθολογική περίπτωση", μιζαδώρου: ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΖΕΙ, ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΚΙΟΛΑΣ...:)

Mike
δεν είναι θέμα κλασσικής διάκρισης σε ΝΔ-ΠΑΣΟΚ κτλ. Όλο και περισσότεροι έντιμοι συμπολίτες, που στις βουλευτικές εκλογές ψήφισαν και πιθανότατα θα ξαναψηφίσουν ΝΔ, εξοργίζονται και στρέφονται εναντίον του, και μάλιστα για έναν επιπλέον λόγο: ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ, ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ ΕΝΑΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ!!!

Η οργή μου έχει να κάνει και με την ΑΦΑΣΙΑ με την οποία έστησαν τις φιέστες μεταφέροντας (μόνο για την γιορτή και θα επιστραφούν) αγάλματα χωρίς βασικά μέτρα ασφάλειας!
Εκφόρτωση με ένα κλαρκ εταιρείας εμπορίας πλακιδίων...

ΑΛΛΑ και με τον ΦΑΣΙΣΜΟ ΤΟΥ:
Έχοντας υπό τον άμεσο ή έμμεσο έλεγχό του τον τοπικό τύπο, επιτέθηκε προ ημερών ο ίδιος τηλεφωνικά (με βρισιές και απειλές υποκόσμου) στον εκδότη της μοναδικής εφημερίδας που του τα λέει (ΑΥΓΗ - Εθνική Εφημερίδα Πύργου)...

ΣΥΜΦΩΝΩ ότι άλλη είναι η σωστή αντίδραση (βλέπε στο: www.makhs.gr) και αυτή ...ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ (ίσως και ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ...)
κι όσο πλησιάζουν οι εκλογές ετοιμαζόμαστε, για την ανατροπή του...
δηλαδή κάνουμε ασφάλειες ζωής... και...μικτές ασφάλειες στα αυτοκίνητά μας (γιατί ήδη εκδηλώθηκαν τα πρώτα κρούσματα...)

Οι Πύργιοι είμαστε "αιχμάλωτοι" αλλά όχι συνένοχοί του!!!