29.10.07

ΝΑ ΤΕΘΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΤΑ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ "ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ"



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 29/10/2007

Κάλεσμα στις αντιρατσιστικές και μεταναστευτικές οργανώσεις, τις κινήσεις δικαιωμάτων, τους φοιτητικούς συλλόγους, τα συνδικάτα, τις πολιτικές οργανώσεις, τα αριστερά κόμματα αλλά και κάθε δημοκρατικό πολίτη, να καταδικάσουν απερίφραστα τις φασιστικές και ρατσιστικές επιθέσεις που έχουν εξαπολύσει τις τελευταίες ημέρες μέλη της Χρυσής Αυγής, απευθύνει η Κίνηση "Απελάστε τον Ρατσισμό".

24/10 Ζωγράφου:
Φασίστες της Χρυσής Αυγής μαχαιρώνουν φοιτητή του Φυσικού στην Πανεπιστημιούπολη σε "εξόρμησή τους" την ώρα που γράφουν συνθήματα για την "7η γιορτή νεολαίας". Η "γιορτή νεολαίας" ήταν διεθνής ναζιστο-σύναξη και έγινε στις 27/10 στο Άλσος Στρατού στην οδό Κατεχάκη, παραμονή της 28ης Οκτωβρίου

27/10 Σύνταγμα:
5 μέλη της Χρυσής Αυγής μετά από τη "γιορτή" τους επιτίθενται το βράδυ σε Μαροκινό μετανάστη μέσα στο μετρό του Συντάγματος, τον ξυλοκοπούν και μεταφέρεται αιμόφυρτος στο ΚΑΤ. Ακινητοποιούνται από επιβάτες του Μετρό και στη συνέχεια συλλαμβάνονται από αστυνομικούς. Γίνεται μήνυση σε έναν 27χρονο νεοναζί από αυτόπτη μάρτυρα για σωματικές βλάβες. Ο νεοναζί, που παραδέχεται ότι συμμετείχε νωρίτερα στη "γιορτή νεολαίας" καταθέτει ταυτόχρονα μήνυση κατά του αυτόπτη μάρτυρα για ψευδή καταμήνυση!

27/10 Θησείο:
Άλλη ομάδα 25 Χρυσαυγιτών αυτή τη φορά μαζί με ομογάλακτούς τους Ευρω-ναζί, επιτίθενται αργότερα το ίδιο βράδυ σε δύο νεαρούς περαστικούς και μαχαιρώνουν τον ένα από αυτούς στα πλευρά και στο πόδι, επειδή δεν τους άρεσε η εμφάνισή τους (ο ένας ήταν πανκ). Το περιστατικό καταγγέλλεται από αυτόπτες μάρτυρες που αναφέρουν ότι η ομάδα των φασιστών έφερε σαφή ακροδεξιά διακριτικά και μιλούσαν ελληνικά, ρωσικά και γερμανικά.

Όταν τα επώνυμα στελέχη του ακροδεξιού ΛΑΟΣ κάνουν δηλώσεις σχετικά με την προαπαιτούμενη εθνικοφροσύνη για να σηκώσεις τη σημαία στις παρελάσεις, όταν παίζουν με τις εντυπώσεις αντιπαραβάλλοντας τα "καλά παιδιά" που συμμετέχουν στις παρελάσεις
με τα "κακά παιδιά" που ληστεύουν τράπεζες, τότε αυτό το υπερπατριωτικό ντελίριο φαίνεται να αποτελεί γόνιμο έδαφος για τις φασιστικές συμμορίες που ξεδιπλώνουν αποθρασυμένοι τις δολοφονικές "άρειες" αρετές τους.

Ως εδώ!

Καλούμε αντιρατσιστικές και μεταναστευτικές οργανώσεις, κινήσεις δικαιωμάτων, φοιτητικούς συλλόγους και συνδικάτα, πολιτικές οργανώσεις και κόμματα της αριστεράς, κάθε δημοκρατικό πολίτη να καταδικάσουν απερίφραστα τις φασιστικές επιθέσεις. Να δημιουργήσουμε ένα μεγάλο αντιφασιστικό-αντιρατσιστικό μέτωπο που θα ξαναβάλει τους φασίστες στις τρύπες τους απ’ όπου αμέσως μετά τις εκλογές της 16ης Σεπτέμβρη προσπαθούν να ξαναεμφανιστούν για να σπείρουν τον τρόμο.

ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ

Απαιτούμε:

ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ
ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ Η ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ"

ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ
Τηλ επικοινωνίας: 6974363037, Θανάσης Κούρκουλας

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αναδημοσιεύω, πιστεύω με την άδειά σου.